Ny dator med Windows 7?

Både datorproffs och vanliga användare är irriterade över Windows 8 och hur onödigt förvirrande det kan vara. Windows 10 släpps snart och där ska Microsoft ha rättat till flera av de ”felsteg” man gjorde och de krångligheter dessa orsakade i Windows 8.

Men enligt många är Windows 7 fortfarande det bästa Windows som gjorts om du föredrar det vanliga Windows-skrivbordet och vill vara produktiv utan onödiga krångligheter. Windows 7 kommer att stödjas med säkerhetsuppdateringar till minst år 2020.
Datorer med Windows 7 hittar man inte längre på elektronikkedjor som Siba eller Elgiganten. Men eftersom de flesta företag fortfarande skyr Windows 8 så säljs det fortfarande datorer med Windows 7 riktade till den professionella marknaden. Du behöver såklart inte ha ett företag för att köpa en ny dator med Windows 7. Är du intresserad av en ny Windows 7 dator så mejla eller ring för prisförslag på allt från inköps-hjälp till komplett datorlösning med installation och introduktion.

Har du redan en dator med Windows 8 eller vill köpa en sådan så kan jag också till ett bra och fast pris hjälpa dig att få tillbaka Startpanelen och i största allmänhet få Windows 8 att se ut och bete sig som Windows 7.

Windows 8 eller Windows 7?

Windows 8 eller Windows 7?

Publicerad i Erbjudanden