Tjänster

Jag hjälper dig med stora som små problem.

Filräddning
Har din hårddisk kraschat och du förlorat viktiga bilder och dokument? I de flesta fall kan jag hjälpa dig att återställa dessa.

Kom-igång-hjälp
Behöver du komplett hjälp med inköp och installation av datorutrustning, nätverk och program till ditt företag eller ditt hem?

Service och reparation
Startar inte din dator eller känns den bara slö och långsam? Har du råkat ut för ett elakt datorvirus? Har du problem med ditt trådlösa nätverk? Vill du uppgradera datorns minne eller byta till en snabbare hårddisk?

Ny dator
Vill du köpa eller har du köpt en ny dator men oroar dig för bytet och få allt att fungera? Jag hjälper dig med att få den körklar och intallerar program, drivrutiner, e-postkonton osv. Jag kan också överföra filer från den gamla datorn. Givetvis kan jag också hjälpa dig med inköp av själva datorn om du är osäker på vad du behöver.

Virusåtgärd
Virus är ofta det samma som oönskade popup-fönster eller program som påstår att din dator har en massa fel som måste åtgärdas men kräver att du betalar innan de påstådda felen fixas. Virus kan också vara av mer allvarlig karaktär och tex. försöker stjäla dina personuppgifter. Oavsett vad ditt virus-problem är så hjälper jag dig.

TV och annan hemelektronik
Vill du enkelt kunna visa foton eller film du har på din dator, surfplatta eller mobil på din TV? Har du appar för filmtjänster som Netflix eller Svt-play och på ett enkelt sätt vill skicka det du ser direkt till TV’n? Vill du skicka musik trådlöst från musiktjänster som Spotify eller musik lagrad på din dator till din musikanläggning? Söker du en traditionell lösning med en liten, knäpptyst Windows-pc kopplad direkt till din TV?